TECTIS NORGE

1988
Ble Kartopap AS startet av Tor Kårtvedt på ruinene av Saugbrugs Kartongfabrikk. Kartopap fortsatte importere kartong og ulike papirkvaliteter som ikke lenger blir produsert i Norge. Bølgepapp ble en naturlig utvidelse av vårt varesortimentet.

2001
Overtok Halden Papir AS ved Kjell og Kjell-Arne Eriksen Kartopap AS. Med egne konverteringsmaskiner og ytterligere utvidelse av produktsortimentet, gir dette oss en stor fleksibilitet til å tilpasse oss kundens emballasjebehov.

2014
Tectis OY tar over aksjene i Kartopap AS og vi skifter navn til Tectis AS 01.01.2015 Tectis har hovedkontor med lager og produksjon i Espoo Finland, lager produksjon i Tallin Estland, lager og produksjon i Gøteborg Sverige. Tectis har siden midten på 80 tallet vært en stor leverandør til bygge bransjen i Finland.
I tillegg til eksistere produktsortiment innenfor emballasje vil Tectis med alle sine avdelinger bidra til et bredt sortiment rettet mot bygge bransjen i skandinavia.

Vårt mål
er å være kjent i markedet for riktig kvalitet, fornuftig pris og utmerket service. Kvalitet definerer vi som en optimal tilpasning til ditt bruksområde og behov. Pris inngår i denne definisjonen, kvalitet skal oppfylle de krav som stilles til en lavest mulig pris. Service ytes av de 7 engasjerte ansatte som utgjør dagen stab i Tectis AS. Vår lokalisering ved E6 nær Svinesund, gir oss mulighet til raske leveranser. Dermed kan også logistikk tilpasses kundens behov. Vår produksjonsdel gir oss mulighet til individuell tilpasning. Vår demonstrasjon av hva kvalitet, pris, service og fleksibilitet betyr, har resultert i fornøyde kunder. Det er tross alt det vi ønsker oss.