Papir
Tectis er lagerførende på flere papirkvaliteter til industrien og næringsmiddel. Vi konverterer dette på huset og har mulighet til å levere spesialtilpassede produkter på kort tid, med og uten trykk.

Produksjonsemballasje
Har du behov for en fullsortimentsleverandør på emballasje til deres produksjon så ta kontakt med oss. Vi er til enhver tid lagerførende på det aller meste du trenger fra produktet blir pakket til det går ut fra lager.

Tectis skreddersyr esker tilpasset dine krav og behov når det gjelder design, kvalitet, størrelse og trykk. I hovedsak profilering og produksjonsemballasje i bølgepapp og kartong. Ved kjøp av større partier, tilbyr vi lagerføring med levering etter avrop. Du får dermed utbytte av prisfordelen som produksjon av større partier gir.

Profileringsemballasje
Har du behov for og fronte et produkt eller en tjeneste så kan Tectis hjelpe deg med dette.  Vi har et bredt nettverk av produsenter til ulike oppdrag i alle størrelser, uansett om du har et lite prosjekt eller om det er oppdrag som krever stabile leveranser over tid.

Tectis kan hjelpe til med å optimalisere lager og transport ved og avdekke deres emballasjebehov.